
Agar-Agar
€4.15
Išparduota
Agar-agaras yra augalinės kilmės standiklis ir tirštiklis, yra populiari augalinė alternatyva gyvūninės kilmės želatinai. Jis plačiai naudojamas konditerijoje ir kulinarijoje, ypač desertams, tokiems kaip želė ir drebučiai, suteikti tvirtesnę konsistenciją. Agaras yra beskonis ir bespalvis, pasižymi didesniu stingdančiu poveikiu nei želatina ir jo paruošti gaminiai išlaiko tvirtumą net aukštesnėje temperatūroje
Tinka vegetarams, veganams, neturi pridėtinio cukraus, pridėtinių konservantų, be druskos
Sudedamosios dalys: E406 agaras
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Tinka gaminti želė, drebučius, pudingus, ledus, guminukus, zefyrus ir daug kitų gaminių
Kilmės šalis Ispanija
Naudojimas: 1arbatinis šaukštelis ištirpinti 300ml skysčio, virkite apie 10-22min tuomet maišykite su vaisiais daržovėmis ar kitais maisto produktais kuriuos norite stingdinti, arba naudoti recepte nurodytomis proporcijomis.
Gali būti alergenų: sezamų , garstyčių, įvairių riešutų, soja