Agar-Agar

€4.15

Išparduota

Agar-agaras yra augalinės kilmės standiklis ir tirštiklis, yra populiari augalinė alternatyva gyvūninės kilmės želatinai. Jis plačiai naudojamas konditerijoje ir kulinarijoje, ypač desertams, tokiems kaip želė ir drebučiai, suteikti tvirtesnę konsistenciją. Agaras yra beskonis ir bespalvis, pasižymi didesniu stingdančiu poveikiu nei želatina ir jo paruošti gaminiai išlaiko tvirtumą net aukštesnėje temperatūroje

Tinka vegetarams, veganams, neturi pridėtinio cukraus, pridėtinių konservantų, be druskos

Sudedamosios dalys: E406 agaras

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Tinka gaminti želė, drebučius, pudingus, ledus, guminukus, zefyrus ir daug kitų gaminių

Kilmės šalis Ispanija

Naudojimas: 1arbatinis šaukštelis ištirpinti 300ml skysčio, virkite apie 10-22min tuomet maišykite su vaisiais daržovėmis ar kitais maisto produktais kuriuos norite stingdinti, arba naudoti recepte nurodytomis proporcijomis.

Gali būti alergenų: sezamų , garstyčių, įvairių riešutų, soja